Héél diep door het stof na blunder in Utrecht: Dit is een zwarte dag voor mij

Héél diep door het stof na blunder in Utrecht: "Dit is een zwarte dag voor mij"

Gepubliceerd: zondag 4 november 2018 om 17:09zo 04-11-2018 om 17:09

ADO Den Haag-doelman Indy Groothuizen spreekt van een 'zwarte dag' na zijn dramatische blunder tijdens het uitduel met FC Utrecht. De keeper leidde de openingstreffer van Cyriel Dessers in door een terugspeelbal dramatisch te verwerken. 

"Ik moet nu ook een grote jongen zijn", aldus een zichtbaar aangeslagen Groothuizen voor de camera van FOX Sports"Dit is voor mij een zwarte dag natuurlijk. Dan hoort dit er ook gewoon bij."

Een terugspeelbal belandde via de voet van Groothuizen tegen de paal. "Ik ren erachteraan, ik voelde Dessers niet echt aankomen. Ik kan nu ook niet echt uitleggen wat er precies gebeurde. Het is gewoon zuur. Dit overkomt mij eigenlijk nooit."

Groothuizen is sowieso niet tevreden over de voorbije weken en maanden, zegt hij. "Ik ben dit seizoen te vaak betrokken bij tegengoals. Dat heeft ons punten gekost. Verschrikkelijk zuur. Ik hoop dat de gifbeker nu leeg is. Het gebeurt wekelijks dat we ons zelf tekort doen door individuele fouten. Daar ben ik te vaak bij betrokken."

Lees ook: Groothuizen leidt dikke ADO-nederlaag bij FC Utrecht in met kolderieke blunder

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws