Complottheorie van Schelvis: Precies op dat moment in het stadion van Feyenoord

Complottheorie van Schelvis: "Precies op dat moment in het stadion van Feyenoord"

05-11-2018 22:18
38

Emile Schelvis zet vraagtekens bij de uitgevallen lichtmasten in het stadion van Feyenoord. Het lijkt er volgens de commentator en presentator op dat de boel gesaboteerd is. Feyenoord - VVV-Venlo moest na twee minuten worden gestaakt.

"Het was een beetje spookachtig, het was feeëriek, het was van alles, maar ik vond het ook een beetje merkwaardig", zegt Schelvis bij FC Rijnmond. "Dat meteen nadat de spandoeken werden getoond het licht ermee ophield. Sabotage? Een oorzakelijk verband. Ik weet het niet. Met alle respect, maar dit gebeurt nergens. En nu gebeurt het precies op dat moment in het stadion van Feyenoord, op het moment dat alles zo zwaar onder druk staat. Ik vind het raar."

Fans van Feyenoord protesteerden tegen de komst van een nieuw stadion en lieten dat met spandoeken merken. Schelvis probeert de onrust te schetsen. "Wat gaat de toekomst brengen? Is er een plan B? Wat gaat er gebeuren als Feyenoord City niet doorgaat? Er zijn twee dingen die grote zorgen baren in Rotterdam-Zuid. Een is wat de toekomst qua stadion/accomodatie brengt en twee is hoe het technisch verder gaat. Je voelt de onrust aan alle kanten. Er is maar een heel slecht resultaat voor nodig en je krijgt het gevoel dat er een gigantische bom gaat barsten."

Schelvis probeert te raden wie er dan gesaboteerd zou hebben. "In ieder geval van de voorstanders van Feyenoord City." Mario Been sluit zich niet aan bij Schelvis. "Ik ga ervan uit dat het toeval is. Als er mensen zijn die zo denken en 40.000 mensen voor niets naar een stadion laten komen om na dertig seconden de stekker eruit te trekken.. Dat zou ik wel heel erg vinden. Laat ik maar uitgaan van toeval."

Lees ook: De Mos denkt aan 'sabotage' bij uitvallen lichten Feyenoord: "Gebeurde toevallig"