Toekomst Koeman in Turkije onzeker: 'Weet alleen dat ik nog 2,5 jaar contract heb'

Toekomst Koeman in Turkije onzeker: 'Weet alleen dat ik nog 2,5 jaar contract heb'

Gepubliceerd: donderdag 8 november 2018 om 16:16do 08-11-2018 om 16:16

Sinds het ontslag van Phillip Cocu is Erwin Koeman hoofdtrainer bij Fenerbahçe. Hoe lang Koeman nog bij de Turkse topclub werkzaam is weet hij niet, maar dat hij nu eindverantwoordelijk is heeft wel voor de nodige verandering gezorgd.

"Het was lekker rustig, maar dat is nu wel anders. Zeker bij de Turkse mensen, die vrij emotioneel zijn", vertelt Koeman aan RTV Noord. "Ik zat eigenlijk lekker op mijn plek, als tweede of derde man. Mensen willen nu met me op de foto en ik word herkend als ik ergens koffie drink of wat eet, maarja, het zij zo."

Na het 2-2 gelijkspel tegen rivaal Galatasaray speelt Koeman donderdagvond tegen het Belgische Anderlecht in de Europa League. Hoe het er daarna uitziet, weet de oefenmeester niet. 'Ik weet alleen dat ik nog 2,5 jaar contract heb. We zullen het wel zien, maar ik maak me er ook absoluut niet druk over."

Na de wedstrijden tegen Anderlecht en Alanyaspor (competitie) volgt een interlandbreak. "Dus dan heeft de club twee weken de tijd om te laten weten wat ze willen en waar ze voor kiezen, dus we zullen het zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws