Tagliafico raadt Ajax transfer aan: 'Goede techniek en fysiek heel erg sterk'

Tagliafico raadt Ajax transfer aan: 'Goede techniek en fysiek heel erg sterk'

Gepubliceerd: vrijdag 9 november 2018 om 09:52vr 09-11-2018 om 09:52

Nicolas Tagliafico zou de komst van landgenoot Lisandro Magallán naar Ajax toejuichen. De linksback geeft hoog op van de 25-jarige mandekker van Boca Juniors, die al in januari naar Amsterdam zou moeten komen.

"Of ik hem ken? Natuurlijk! Het is een goede verdediger", zegt Tagliafico in gesprek met Ajax Life. "Hij heeft een goede techniek en is fysiek heel erg sterk. Ik ken hem persoonlijk niet heel goed of zo, maar het is een very good guy. Het is een intelligente jongen ook. Ik hoop echt dat hij komt!"

De Telegraaf berichtte maandag dat Ajax een akkoord nadert met Boca over de transfer van Magallán. Beide clubs spraken vorige week over de transfersom, die inclusief bonussen 9,5 miljoen euro zou bedragen.

Mocht Magallán de overstap maken naar Amsterdan, dan heeft hij in Tagliafico een goede gids. "Ajax is een goede club en Amsterdam is écht een toffe stad. Mocht Magallán komen, dan is het voor hem natuurlijk fijn dat ik hier al ben. Ik kan hem helpen. Wat ik zo leuk vind aan Amsterdam? Ik hou van de mensen, het centrum, de grachten… Alleen niet van de kou deze dagen, haha!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws