'Dat zijn keuzes van Van Bronckhorst. Had het liever ook anders gezien'

'Dat zijn keuzes van Van Bronckhorst. Had het liever ook anders gezien'

11-11-2018 19:54
18

Jens Toornstra is blij dat hij na twee maanden zonder goal eindelijk weer eens zijn waarde heeft bewezen voor Feyenoord. Op bezoek bij subtopper Heracles Almelo tekende basisklant Toornstra zondagmiddag voor de belangrijke 2-0. 

Bennet van Fessem
ALMELO

In september maakte Toornstra zijn laatste doelpunt in de Eredivisie. Dat was op bezoek bij sc Heerenveen. "Dit jaar scoor ik blijkbaar alleen maar in uitwedstrijden", aldus een lachende Toornstra voor de camera van VoetbalPrimeur. 

Voor het feit dat Giovanni van Bronckhorst hem dit seizoen regelmatig op de bank houdt, heeft de oud-speler van FC Utrecht en ADO Den Haag geen verklaring. "Het zijn keuzes van de trainer. Ik had dat liever ook anders gezien. We waren zoekende als team, de resultaten zaten ook niet altijd mee."

Toornstra is niet van plan om Van Bronckhorst komende week om de oren te slaan met zijn aandeel in de zege in Almelo. "Nee, dat is niet mijn manier, haha. Ik denk dat-ie vandaag heeft gezien wat ik kan." 

Check hieronder het volledige interview met Toornstra. Hij heeft het verder onder meer over de moeizame eerste helft tegen Heracles