'Wat moeten De Ligt, De Jong, Bergwijn en Rosario op zondagavond denken?'

'Wat moeten De Ligt, De Jong, Bergwijn en Rosario op zondagavond denken?'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 11:13ma 12-11-2018 om 11:13

Dat de kloof tussen titelkandidaten PSV en Ajax en de rest van de Eredivisie steeds groter wordt, kan indirect nare gevolgen hebben voor de grootmachten uit Eindhoven en Amsterdam. Het Algemeen Dagblad vraagt zich maandag hardop af wat het gebrek aan uitdaging in de Eredivisie doet met de grootste talenten van beide clubs. 

Koploper PSV won in speelronde twaalf met 4-1 bij De Graafschap. Ajax legde Excelsior een dag later met 7-1 over de knie. Matthijs de Ligt gaf na die zege aan 'dat het soms moeilijk is om prikkels te vinden in dit soort wedstrijden'. 

'Het is de spijker op zijn kop. Want wat moeten De Ligt, en met hem die andere toptalenten Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Steven Bergwijn, Pablo Rosario en Donyell Malen, op zondagavond denken? Word ik hier eigenlijk wel een betere voetballer?', schrijft het AD. 

'Natuurlijk, de wedstrijden in de Champions League en de aankomende interlandperiode met wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland zijn goud waard. Maar verder blijft er verdraaid weing over.'

Lees ook: De Ligt geeft toe: "Om eerlijk te zijn: je speelt niet op honderd procent"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws