'We zijn afgetroefd, zwaar klote. Een verklaring? Ik weet niet wat ik moet zeggen'

'We zijn afgetroefd, zwaar klote. Een verklaring? Ik weet niet wat ik moet zeggen'

Gepubliceerd: maandag 12 november 2018 om 12:42ma 12-11-2018 om 12:42

Benjamin van Leer vindt het lastig om een verklaring te geven voor het dramatische spel van zijn club NAC Breda. Zaterdagavond ging NAC met 2-0 onderuit bij FC Emmen. Na twaalf speelrondes staat De Parel van het Zuiden stijf onderaan in de Eredivisie. 

Aan niets viel zaterdag in Drenthe te merken dat NAC volop is verwikkeld in een strijd tegen degradatie. "Ik heb hier geen verklaring voor", zei goalie Van Leer in gesprek met BN DeStem. "In plaats van de aansluiting te vinden, ga je naar huis met een behoorlijke achterstand op Emmen."

"Ik zie het gebeuren, jullie zien het gebeuren vanaf de zijkant. Ik probeer het nog om te zetten, maar eerlijk gezegd wist ik niet waar ik moest beginnen. We zijn afgetroefd, zwaar klote. Een verklaring? Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen."

Pijnlijk
Van Leer, dit seizoen gehuurd van Ajax, is de wanhoop nabij. "Vanaf minuut twintig is er zo ontzettend veel fout gegaan. Dat is echt iets om over na te denken. Ik kan niet zeggen dat de mensen niet hard werken."

"Ik denk het wel. Deze wedstrijd hebben we op eigen kracht verloren, dat is best pijnlijk. Ik kan hier een mooi verhaal ophangen, maar het is gewoon slecht, heel slecht. Wat moet ik nog zeggen?"

Lees ook: Harde en bizarre uithaal naar 'onuitstaanbaar' NAC: 'Interesseert ze geen moer'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws