'Aardige' optie voor spitspositie Willem II: 'Maar hij is moeilijk te betalen'

'Aardige' optie voor spitspositie Willem II: 'Maar hij is moeilijk te betalen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 november 2018 om 14:31di 13-11-2018 om 14:31

Diego Palacios kwam aan het begin van het seizoen op huurbasis van de Ecuadoraanse club CD Aucas naar Willem II en is tot nu toe één van de revelaties in Tilburg.  In Ecuador spelen volgens Chelsea-scout Piet de Visser genoeg goede voetballers, maar de hoge salarissen die moeten worden betaald aan spelers van buiten de EU zijn een struikelblok.

Chelsea-scout Piet de Visser is nauw betrokken bij CD Aucas en geeft aan dat er in Ecuador voetballers lopen die in Nederland niet zouden misstaan. Zo zou spits Eli Montaño volgens hem een goede spits zijn voor Willem II, maar de hoge salarissen die moeten worden betaald aan een niet EU-speler zijn een struikelblok. "Dat zou voor Willem II een aardige optie zijn. Maar hij is moeilijk te betalen en zal wel naar Mexico gaan", aldus De Visser tegen het Brabants Dagblad.

Danny Walker, de directeur van CD Aucas, is blij met de manier waarop Palacios welkom werd geheten bij Willem II. "Hij is fantastisch opgevangen en krijgt veel steun van directie, staf en medespelers", zegt Walker tegen het Brabants Dagblad. "Het is bijvoorbeeld mooi om te zien hoe Fran Sol zich over zo’n jonge voetballer ontfermt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws