'E-mail aan Abramovich met eisen Kanté-zaakwaarnemers: 'Niet flauwvallen, Roman''

'E-mail aan Abramovich met eisen Kanté-zaakwaarnemers: 'Niet flauwvallen, Roman''

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 08:29vr 16-11-2018 om 08:29

De zaakwaarnemers van N'Golo Kanté hebben een aardig zakcentje overgehouden aan de transfer die hun cliënt maakte in de zomer van 2016. De Franse controleur vertrok toen voor 36 miljoen euro van Leicester City naar Chelsea.

Zijn belangenbehartigers Gregory Dakad en Abdelkarim Douis hebben volgens documenten van Football Leaks flink meegeprofiteerd van de deal. Dakad heeft 9,8 miljoen euro aan commissie ontvangen en Douis is 6,6 miljoen rijker geworden, bericht FOX Sports Australia vrijdagochtend op basis van de onthullingen van Football Leaks en Mediapart.

Naar verluidt heeft Chelsea-directrice Marina Granovskaia de eisen van de twee zaakwaarnemers per e-mail doorgestuurd naar de steenrijke eigenaar Roman Abramovich. De 43-jarige Russin zou haar landgenoot op het hart hebben gedrukt om 'niet flauw te vallen'.

Eerder deze week dook de naam van Kanté zelf op in de documenten van Football Leaks. De controleur werd door Chelsea aangemoedigd om zijn salaris te innen via een BV in het belastingparadijs Jersey. Kanté bedankte echter voor deze constructie, omdat hij liever een 'normaal' salaris wilde.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws