'Vitesse komt in zoektocht naar extra spits uit bij bankzitter van Besiktas'

'Vitesse komt in zoektocht naar extra spits uit bij bankzitter van Besiktas'

Gepubliceerd: vrijdag 16 november 2018 om 12:08vr 16-11-2018 om 12:08

Cyle Larin staat in de belangstelling van Vitesse. Dat melden enkele media in Turkije, waaronder CNN Türk. De Canadese spits zit momenteel op de bank bij Besiktas.

Larin maakte een klein jaar geleden voor anderhalf jaar miljoen euro de overstap van Orlando City naar Besiktas. In Turkije heeft heeft hij nog niet echt kunnen overtuigen. Ook dit seizoen moet Larin het doen met invalbeurten, waardoor Besiktas mogelijk openstaat voor een tijdelijk vertrek van de 21-jarige spits.

Vitesse hoopt naar verluidt in te spelen op de situatie die lijkt te ontstaan in Istanbul. De Arnhemse club zou interesse hebben in een huurconstructie: Larin maakt in dat geval het seizoen af bij de huidige nummer zeven van de Eredivisie.

De eerste spits van Vitesse, Tim Matavz, brak eind september zijn kuitbeen en is voorlopig nog uit de roulatie. Oussama Darfalou vervangt hem, maar de Algerijnse spits heeft sinds zijn eerste basisplaats niet meer gescoord. "We bekijken de opties om te huren", liet Vitesse-trainer Leonid Slutsky een maand geleden al weten aan de Gelderlander.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws