Gefrustreerde Locadia in Brighton: 'Hij miste drie keer, dat geeft een beeld'

Gefrustreerde Locadia in Brighton: 'Hij miste drie keer, dat geeft een beeld'

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 12:22zo 18-11-2018 om 12:22

De kans is klein dat Jürgen Locadia op korte termijn vertrekt bij Brighton & Hove Albion. Dat zegt Brian Owen, journalist van het lokale The Argus, in gesprek met de NOS. Locadia vertelde eerder deze week in een groot interview met De Telegraaf dat hij op zoek is naar een nieuwe club. 

Brighton betaalde in januari 2018 liefst zeventien miljoen euro voor de aanvaller. Bijna een jaar later heeft de oud-speler van PSV nog altijd geen basisplaats. "Het probleem voor Locadia is dat zijn concurrent Glenn Murray het heel goed doet op dit moment. Murray is nu zelfs clubtopscorer", legt Owen uit. "Maar Murray is al 35 jaar, al is zijn contract onlangs nog verlengd. Locadia moet geduld hebben."

"Weinig mensen hebben het hier over hem, dat zegt eigenlijk genoeg. Maar ja, de club heeft wel flink wat geld voor hem betaald. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen kreeg Locadia wel een aantal kansen. Ik zag hem toen een keer in een oefenduel met Wimbledon drie keer alleen op de keeper afgaan, maar hij miste ze allemaal... Dat geeft toch een bepaald beeld."

Hoewel Locadia gefrustreerd is over de situatie en dus op een transfer aast, denkt Owen dat de aanvaller voorlopig niet verkast. "Mijn gok is dat hij bij de club blijft en zijn kans gaat grijpen. Er komen immers veel wedstrijden aan."

Lees ook: Locadia luidt noodklok en wil weg: "Hoop op een club in Spanje, Duitsland, zoiets"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan Locadia alsnog succesvol worden over de grens?

(2427 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws