Griezmann: 'Onbewust misschien meegespeeld dat ik hulpje van Messi zou zijn'

Griezmann: 'Onbewust misschien meegespeeld dat ik hulpje van Messi zou zijn'

Gepubliceerd: maandag 19 november 2018 om 14:51ma 19-11-2018 om 14:51

Antoine Griezmann besloot afgelopen zomer niet te verkassen naar FC Barcelona. De Fransman stelt dat dat misschien wel te maken had met het feit dat hij niet in de schaduw van Lionel Messi wilde staan.

Barça hoopte Griezmann afgelopen zomer binnen te halen. De aanvaller besloot uiteindelijk bij Atletico Madrid te blijven. "Was het moeilijk om Barcelona te weigeren? Het was heel erg moeilijk", stelt Griezmann in gesprek met Canal +. "Je hebt Barça dat je wil hebben, je belt en berichten stuurt. Maar aan de andere kant zit je bij een club waar een project om je heen is gebouwd, waar je een belangrijke speler bent."

Dat Griezmann bij de Catalanen in de schaduw van Messi zou komen te staan, speelde (onbewust) mee in zijn besluit. "Onbewust heeft het misschien meegespeeld dat ik een hulpje zou zijn van Messi", aldus Griezmann. "Maar mijn teamgenoten en de club hebben alles gedaan om mij te houden. Ze kwamen met me praten, hebben mijn salaris verhoogd. Ze hebben alles uit de kast gehaald om te laten zien dat dit mijn thuis was en ik niet weg moest gaan."

Griezmann spreekt van 'een lastige tijd'. "Vooral voor mijn vrouw, als ik haar om 3 uur in de ochtend wakkermaakte om erover te praten."

Poll

Was het een goede beslissing van Griezmann om bij Atlético Madrid te blijven?

(1695 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws