'Madrileens geduld is op: Bale heeft nog paar maanden om Real-carrière te redden'

'Madrileens geduld is op: Bale heeft nog paar maanden om Real-carrière te redden'

25-11-2018 12:54
41

Het geduld van Real Madrid met Gareth Bale is bíjna op. De leiding van het kwakkelende Real is diep teleurgesteld over de prestaties én de houding van de Welshman. Wanneer Bale niet snel verbetering toont, is De Koninklijke van plan om hem komende zomer te verkopen.

Dat meldt AS zondag. Na de verkoop van superster Cristiano Ronaldo aan Juventus haalde Real bewust geen nieuwe topaanvaller in huis. De Spaanse grootmacht hoopte en dacht namelijk dat Bale (29) zou opleven door het vertrek van CR7. Dat is echter niet gebeurd. 

Bale laat het in grote wedstrijden zelden zien, vindt de leiding van Real. Dit seizoen zijn de cijfers van de pijlsnelle linkspoot sowieso teleurstellend. In twaalf competitieduels scoorde de oud-speler van Tottenham Hotspur pas drie keer. Daarnaast is Real volgens AS teleurgesteld over de houding en de slappe mentaliteit van Bale. 

De komende maanden móet de aanvaller zijn waarde bewijzen in Madrid. Real is anders geneigd om Bale te verkopen. De international wordt in juli dertig jaar; Real zou nú nog behoorlijk kunnen cashen voor hem. Bale staat volgens Engelse media in de belangstelling van tal van topploegen uit de Premier League. 

Lees ook: Deceptie voor Real Madrid: officiële debuut van Solari loopt uit op vernedering