Lachende Blind moedigt Ajax-transfer aan: Het zou fantastisch zijn. En gezellig

Lachende Blind moedigt Ajax-transfer aan: "Het zou fantastisch zijn. En gezellig"

Gepubliceerd: dinsdag 27 november 2018 om 15:23di 27-11-2018 om 15:23

Daley Blind ziet een transfer van Jan Vertonghen naar Amsterdam wel zitten. De oud-speler van Ajax beschikt bij Tottenham Hotspur over een aflopend contract. Vertonghen (31) heeft er nooit een geheim van gemaakt graag ooit terug te willen keren bij Ajax.

Blind en Vertonghen speelden eerder samen in Amsterdam. De Oranje-international moedigt een comeback van zijn Belgische vriend aan. "Jan voelt zich net zo verbonden aan Amsterdam en Ajax als ik. Het zou fantastisch zijn. En gezellig", zegt hij lachend, in gesprek met Het Parool. 

Waarschijnlijk heeft Ajax komende zomer sowieso wat versterkingen nodig. Aan diverse basiskrachten van de ploeg van trainer Erik ten Hag wordt getrokken, weet ook Blind. "Ik heb begrepen dat Marc Overmars al wat hengeltjes heeft uitgeworpen. De club zit in een positie waarin die zich financieel best veel kan veroorloven."

"Maar belangrijker misschien wel is dat we Ajax met dit team op de kaart hebben gezet: een team waar leven in zit, kwaliteit, talent en plezier", voegt Blind daar aan toe. "Dat spreekt veel mensen aan en waarschijnlijk ook de voetballers die voor ons een versterking kunnen zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Vertonghen terugkeert bij Ajax?

Ja
77%
Nee
23%
(4106 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws