NEC-banneling verbaasd: De club zet mij nu weg als een bad guy

NEC-banneling verbaasd: "De club zet mij nu weg als een bad guy"

28-11-2018 08:12
20

NEC-middenvelder Kevin Jansen wist niet wat hij hoorde toen hij werd teruggezet naar het beloftenteam van de Nijmegenaren. De 26-jarige Rotterdammer vindt het vooral vreemd dat de clubleiding en trainer Jack de Gier geen reden hebben gegeven voor de verbanning.

Jansen speelt sinds de zomer van 2017 in De Goffert en komt sindsdien slechts mondjesmaat aan spelen toe. "Ik ben blij met elke wedstrijd. Maar ja, dan sta ik er de volgende keer weer naast. Op deze manier heeft het geen zin in mijn ogen", liet hij onlangs weten aan de Gelderlander. Jansen zelf meent dat hij weinig verkeerds heeft gezegd. "Ze hebben al zes maanden aangegeven dat ik mag uitkijken naar een andere club. Als ik dat dan zelf zeg, sturen ze me naar Jong NEC", reageert hij. "De Gier heeft mijn woorden gewoon verkeerd geïnterpreteerd."

Desondanks wil Jansen 'gewoon' zijn aflopende contract uitdienen. "Ik ben klaar met mijn situatie bij NEC, maar niet met de club. Ik wil graag voor NEC spelen." De middenvelder verbaast zich echter over de handelswijze van de Nijmegenaren. "De club zet mij nu weg als een bad guy. Het lijkt nu alsof ik iets heel ergs heb gedaan. Maar dat is totaal niet aan de orde. Dat wil ik rechtzetten. (...) Ik gooi er niet met de pet naar, ben altijd op tijd en heb geen training overgeslagen."

Lees ook: NEC-banneling scoort meteen twee keer voor beloften