Hoofdpijndossier voor Feyenoord: geen besluit over Knoester en Summerville

Hoofdpijndossier voor Feyenoord: geen besluit over Knoester en Summerville

29-11-2018 11:29
83

Bij Feyenoord is er nog steeds geen oplossing gevonden voor de situatie rond jeugdspelers Crysencio Summerville en Mats Knoester. De Rotterdamse club wil niet naar buiten treden, totdat de situatie besproken is met alle partijen. 

Dat meldt RTV Rijnmond. Een ruzie tussen de twee spelers resulteerde in een vechtpartij in de kleedkamer, waarbij ook de broer van Summerville betrokken was. Het feit dat er door Feyenoord nog steeds geen oplossing gevonden is lijkt aan te geven dat de club veel moeite heeft een oplossing te vinden. RTV Rijnmond verwacht dat er pas na het weekend meer duidelijkheid komt.

Knoester is na het incident zo van slag dat hij erover twijfelt zijn contract bij Feyenoord in te leveren, meldde Voetbal International deze week. Hij reisde afgelopen week wel af naar Engeland, waar hij meespeelde in de met 8-0 gewonnen wedstrijd tegen Jong Sparta Praag. Summerville is geschorst totdat Feyenoord uitspraak doet over de situatie. 

Wat het maken van een beslissing ook niet makkelijker maakt is het feit dat de club recent besloot hoofd jeugdopleidingen Richard Grootscholten de laan uit te sturen. Normaal gesproken boog hij zich over dit soort incidenten.