'De Ligt spreekt ondanks twijfels voorkeur uit: mogelijk snel deal met Ajax'

'De Ligt spreekt ondanks twijfels voorkeur uit: mogelijk snel deal met Ajax'

Gepubliceerd: zaterdag 1 december 2018 om 09:40za 01-12-2018 om 09:40

Laatste update: zaterdag 1 december 2018 om 10:30za 01-12-2018 om 10:30

De ontmoeting met FC Barcelona is Matthijs de Ligt en zaakwaarnemer Mino Raiola zeer goed bevallen. Dat schrijft Diario Sport zaterdag. De aanvoerder van Ajax lijkt een voorkeur te hebben voor een transfer naar Camp Nou.

Sport schreef vrijdag al dat een afspraak op de planning stond tussen Raiola en Barça. De Catalanen zijn overtuigd van De Ligt en zijn optimistisch gestemd over een deal. De negentienjarige verdediger zou van mening zijn dat hij zich bij de Catalanen het beste kan ontwikkelen en daarvoor financieel betere aanbiedingen willen laten lopen.

Met name Paris Saint-Germain is bereid om ver te gaan voor De Ligt, schrijft Sport. Maar de Fransen lijken dus achter het net te vissen. Hoewel De Ligt tijdens de ontmoeting zijn zorgen uitte over een mogelijk gebrek aan speeltijd door de forse concurrentie, wil hij voor zijn kans gaan. Hij is namelijk zeer verheugd met de interesse van Barça, stelt de Catalaanse sportkrant.

Volgens Sport lijkt een transfer begin 2019 al beklonken te kunnen worden, waarna hij in de zomer de overstap maakt. De Ligt wil hoe dan ook in goede harmonie met Ajax tot een akkoord komen. Ook Barça is die mening toegedaan. Dat is de reden dat de Spaanse kampioen tot dusver nog geen bod uitbracht op De Ligt of teamgenoot Frenkie de Jong.

Naast Barça en PSG azen ook Bayern München en Juventus op de handtekening van De Ligt. Daarnaast neeemt de interesse van Real Madrid in de Oranje-international toe. De strijd zal dan ook niet gemakkelijk zijn voor de Catalanen, concludeert Sport.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws