Koeman speelt gelijk tegen Kasimpasa: Fenerbahçe blijft onderaan bungelen

03-12-2018 20:17 Laatste update: 20:22
7

Fenerbahçe heeft in eigen huis met kunst- en vliegwerk een punt gepakt tegen Kasimpasa. De formatie van Erwin Koeman blijft door het gelijke spel in de gevarenzone verkeren in de Turkse Süper Lig.

Nummer twee Kasimpasa nam maandagavond in de eerste helft de leiding. Nadat Mbaye Diagne eerst nog faalde vanaf elf meter, tekende hij later alsnog voor de 0-1. Daardoor moest Fenerbahçe in de achtervolging.

Vlak voor rust kwamde ploeg van Koeman in no time op voorsprong. Eerst tekende Roman Neustädter voor 1-1, daarna maakte Özgür Cek een zeer opmerkelijke eigen goal: terwijl er geen speler van Fenerbahçe in de buurt was, schoot hij de bal achter zijn eigen doelman.

Na rust gaf de thuisploeg de voorsprong alsnog uit handen. Van dichtbij knikte Diagne zijn tweede van de middag binnen. Door het gelijke spel blijft de ploeg van Koeman in de gevarenzone bivakkeren. Fenerbahçe staat op een vijftiende plek en heeft maar vier punten meer dan hekkensluiter Rizespor. Kasimpasa zag door het puntenverlies de achterstand op koploper Basaksehir oplopen tot vier punten.