'PSV maakt schoon schip: drie spelers mogen in januari uit Eindhoven vertrekken'

'PSV maakt schoon schip: drie spelers mogen in januari uit Eindhoven vertrekken'

05-12-2018 07:17 Laatste update: 09:23
89

Nicolas Isimat-Mirin, Bart Ramselaar en Ramon Lundqvist mogen in januari vertrekken bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag. De drie spelers komen dit seizoen niet aan de bak bij het eerste elftal van de koploper. 

Isimat was afgelopen jaar basisklant onder Phillip Cocu. Deze jaargang is de Franse routinier zijn plek in het elftal van PSV kwijtgeraakt aan Nick Viergever. In de Eredivisie kwam Isimat nog niet één minuut in actie. Het ED meldt dat PSV 'bereid is om mee te denken' wanneer er in januari interesse voor de stopper.  Voor Isimat 'hoeft niet de hoofdprijs neergelegd te worden'. Het contract van de Fransman loopt komende zomer af. 

Ramselaar heeft in het Philips Stadion een verbintenis tot medio 2021. Voor de 22-jarige middenvelder verlangt PSV wél een aanzienlijke transfersom. In 2016 betaalde de regerend landskampioen een slordige vier miljoen euro aan FC Utrecht voor Ramselaar. BN/DeStem meldde woensdag dat NAC Breda in Eindhoven heeft geïnformeerd naar de middenvelder. Een verhuur blijkt onbespreekbaar

Lundqvist
Lundqvist 'mag bij een goed bod weg', weet het ED. Hij ontwikkelde zich bij Jong PSV dusdanig goed, dat een kans op het hoogste niveau een kwestie van tijd leek. Mark van Bommel gunt de 21-jarige Zweed echter geen speeltijd. Het contract van Lundqvist loopt medio 2019 af. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie