Breaking news

'PSV hoopt na Unnerstall-deal op meer en klopt bij Twente aan voor Drommel'

'Het klinkt misschien gek, maar ik wil het liefst dat Van Persie start tegen ons'

'Het klinkt misschien gek, maar ik wil het liefst dat Van Persie start tegen ons'

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 14:58za 08-12-2018 om 14:58

Keziah Veendorp wacht de berichtgeving vanuit Rotterdam-Zuid vol spanning af dit weekend. De verdediger van FC Emmen hoopt dat Robin van Persie fit genoeg blijkt voor de confrontatie aan de Oude Meerdijk van zondagmiddag.

Veendorp was als kind een groot fan van Van Persie en wil zich graag meten met de Oranje-topscorer aller tijden. "Mooi dat je daar tegen kan voetballen. Ik ben nog hartstikke jong en heb vroeger altijd naar hem gekeken. Ballen afpakken en hem niet laten scoren, wordt dan alleen maar een groter doel", vertelt de voormalig jeugdinternational aan De Telegraaf. "Het klinkt gek, maar het liefst wil ik wel dat hij start."

Mocht het daadwerkelijk gebeuren, dan zal Veendorp niet schromen om Van Persie aan te pakken. "Al zou ik nu tegen Cristiano Ronaldo spelen, dan zou ik ook mijn uiterste best doen om hem af te stoppen. Iemand vol ongeloof aankijken is er niet bij."

Veendorp ziet zondag om 14.30 uur bovendien kansen voor de Eredivisie-debutant. "Dat kunstgras is misschien wel een dingetje voor ze", lacht hij. "Als ze niet van kunstgras houden, laten we daarvan dan profiteren. Ze missen met Nicolai Jörgensen een goede speler en wij zijn voorbereid, dus waarom zouden we niet kunnen stunten?"

Lees ook: De Mos: 'Schrijf maar op, Feyenoord kan zich er zondag weleens op verkijken'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt FC Emmen - Feyenoord?

Zege Emmen
14%
Zege Feyenoord
76%
Gelijkspel
10%
(4188 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws