De Boer heeft dringend advies voor fabuleuze Cillessen: Kans pakken

De Boer heeft dringend advies voor fabuleuze Cillessen: "Kans pakken"

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 13:36wo 12-12-2018 om 13:36

Laatste update: woensdag 12 december 2018 om 13:49wo 12-12-2018 om 13:49

Jasper Cillessen moet toehappen wanneer er een mooie club belangstelling voor hem toont. Dat vindt Ronald de Boer. Cillessen was dinsdagavond tijdens FC Barcelona-Tottenham Hotspur (1-1) de grote uitblinker aan de zijde van de thuisploeg. 

In Camp Nou wist Cillessen zeker drie doelpunten van Spurs te voorkomen. Veronica-analist De Boer genoot van het optreden van de Oranje-international. "Dit is voor het Nederlandse voetbal alleen maar lekker. We twijfelen er wel eens aan wie de eerste keeper moet zijn. Cillessen heeft laten zien dat hij het moet zijn."

"Je ziet aan deze reddingen dat hij een hele goede keeper is. Je denkt: zijn de trainingen bij FC Barcelona genoeg voor het Nederlands elftal? Maar hij heeft zich elke keer op een positieve manier laten zien."

De Boer heeft een duidelijk advies voor de goalie. "Ik zou hem wel aanraden dat als er een mooie club komt, hij die kans zeker moet pakken."

Medio 2016 verkaste Cillessen (29) van Ajax naar Barça. Sindsdien kwam hij tot 24 officiële duels, voornamelijk in bekertoernooien. In de Primera Division stond de nummer één van het Nederlands elftal slechts twee keer onder de lat.  

Lees ook: Fenomenale Cillessen maakt fans gek: 'Eén van de beste optredens ooit' 

Poll

Stelling: Cillessen móet in januari vertrekken bij Barcelona

(5268 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws