'Cillessen wacht tot Ter Stegen een nieuwe club zoekt of hij moet zélf vertrekken'

'Cillessen wacht tot Ter Stegen een nieuwe club zoekt of hij moet zélf vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 12 december 2018 om 17:26wo 12-12-2018 om 17:26

Jasper Cillessen is toe aan promotie bij FC Barcelona. Dat vindt Hans van Breukelen, die onder de indruk is van de 29-jarige doelman. Cillessen was de grote uitblinker in de Champions League-kraker tussen Barcelona en Tottenham Hotspur (1-1).

Van Breukelen is enthousiast. "Als het aan mij ligt is het wachten tot Ter Stegen een nieuwe club zoekt óf Cillessen gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk kan alleen Jasper bepalen waar zijn toekomst ligt", aldus de oud-topkeeper in gesprek met RTL Nieuws.

"De vraag is of hij kiest voor een sportieve kans, de speeltijd. Het is gewoon jammer dat we hem maar zo weinig in actie zien, want zoals hij keept áls hij de kans krijgt, zo willen we hem elke week zien. De motivatie en het geduld waarmee hij te werk gaat, zijn bewonderenswaardig."

Leo Oldenburger, sportcommentator en schrijver van het boek 'Keepers zijn gek', vindt dat het hoog tijd is voor een transfer. "Hij moet zo snel mogelijk weg uit Barcelona", zegt hij over Cillessen. "Die jongen zit in de bloei van zijn leven. Cillessen kan in welk land dan ook bij een topclub aan de bak."

Lees ook: De Boer heeft dringend advies voor fabuleuze Cillessen: "Kans pakken"

Poll

Stelling: Cillessen móet in januari vertrekken bij Barcelona

(5272 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws