'Goed nieuws voor Keizer: Sporting werkt aan komst van Leicester City-duo'

'Goed nieuws voor Keizer: Sporting werkt aan komst van Leicester City-duo'

Gepubliceerd: vrijdag 14 december 2018 om 13:12vr 14-12-2018 om 13:12

De kans is groot dat Marcel Keizer in de winterse transferperiode een extra steuntje in de rug krijgt van Sporting Portugal. Dat meldt Record. De topclub uit Lissabon hoopt twee oude bekenden terug te halen.

Sporting-president Frederico Varandas is van plan de selectie van een kwaliteitsinjectie te voorzien in januari. Het doel: vóór de kerst al twee spelers naar Lissabon halen. De namen van Adrien Silva en Islam Slimani prijken volgens Record bovenaan het verlanglijstje. De Portugese middenvelder (29) n Algerijnse spits (30) hebben een verleden bij Sporting.

Silva maakte elf maanden geleden de overstap naar Leicester City, maar dat is geen gelukkig huwelijk. Hij mocht in zijn eerste half jaar geen wedstrijden spelen, omdat zijn transfer te laat werd ingediend. Dit seizoen speelde hij pas twee competitieduels. Het is niet bekend of Leicester wil meewerken aan een vertrek van Silva, maar de kans is volgens Record wel groot.

De terugkeer van Slimani ligt ingewikkelder. De spits wordt dit seizoen door Leicester verhuurd aan Fenerbahçe, terwijl Sporting het zich niet kan veroorloven om 100 procent van zijn salaris over te nemen. Keizer zou in de tussentijd met smart wachten op versterkingen. De goed presterende trainer balanceert op een dun koord door de vele blessures.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws