'Als Dolberg, Tadic en Ziyech dat doen, is de kans op rood voor Ramos groot'

'Als Dolberg, Tadic en Ziyech dat doen, is de kans op rood voor Ramos groot'

Gepubliceerd: dinsdag 18 december 2018 om 15:09di 18-12-2018 om 15:09

Spelers van Ajax doen er tijdens de Champions League-clash met Real Madrid verstandig aan om Sergio Ramos uit de tent te lokken. Grote kans dat de captain van de Spanjaarden namelijk gevoelig is voor pesterijtjes. Dat schrijft Henk Spaan. 

'In de grote wedstrijden is Ramos een risicofactor van belang. Spelend tegen Barcelona kreeg hij al vijf keer rood. Ik zeg niet dat ze erop moeten trainen, maar als Dolberg, Tadic, Ziyech en eventueel Neres de persoonlijke duels opzoeken, is de kans op rood voor Ramos relatief groot', aldus Spaan in Het Parool. 

'Trash talk is sterk aan te raden. Tagliafico spreekt Spaans en hij heeft het voorkomen van iemand bij wie je geen onhebbelijkheden zou verwachten. Dus een lichte verwijzing naar een mogelijk beroep van een zus kan zomaar een kopstoot op het borstbeen tot gevolg hebben. En dan is het voor de zoveelste keer douchen geblazen voor het heethoofd.'

Tegen Ramos 'is alles geoorloofd', vindt Spaan. 'Om de zwakte te vinden in de sterke punten van Real Madrid moeten we alle naïviteit overboord gooien.' Ajax en Real ontmoeten elkaar in de achtste finales van het miljardenbal, op 13 februari en 5 maart. 

Lees ook: De Boer: 'Dat is nadelig voor Ajax, want Real Madrid zal daar álles aan doen'

Poll

Maakt Ajax kans tegen Real Madrid?

(24021 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws