Derksen: 'Bosz mocht hier niet komen zitten, ze weten precies wat-ie doet'

Derksen: 'Bosz mocht hier niet komen zitten, ze weten precies wat-ie doet'

18-12-2018 16:45 Laatste update: 16:57
20

Anderlecht en Bayer Leverkusen worden aan hem gelinkt, maar zolang Peter Bosz officieel nog onder contract staat bij Borussia Dortmund, is het maar de vraag of de Nederlandse trainer inderdaad aan de slag gaat bij een andere club. Dat stelden Johan Derksen en Hans Kraay jr. maandag bij Veronica Inside. 

Derksen merkte afgelopen zomer dat Dortmund de verrichtingen van Bosz nauwlettend in de gaten houdt. "Hij mocht hier zelfs niet zitten", doelde de analist van VI op een bezoekje van Bosz aan de talkshow tijdens het WK 2018. "Dat mocht niet van Borussia Dortmund. Ze kijken precies wat-ie doet."

Wedden

Meer odds

Kraay heeft dat ook vernomen. "Toen hij afgelopen zomer bij jullie gezeten heeft, kreeg-ie de volgende dag direct een advocaat op z'n nek van Dortmund."

Bosz signeerde in de zomer van 2017 een tweejarig contract bij Dortmund. Al na een paar maanden werd hij echter op non-actief gesteld vanwege slechte resultaten in de Bundesliga en Europa. De 55-jarige coach krijgt tot juli 2019 nog doorbetaald van BVB, zolang hij niet bij een andere club aan de slag gaat.

"Zolang z'n contract nog doorloopt, denk ik niet dat hij snel begint aan iets nieuws", aldus Derksen. 

Lees ook: Kicker: kwakkelende Bundesliga-subtopper legt contact met Bosz