Onana voelt niets voor 'Cillessen-rol': 'Ga daar niet het trottoir schilderen'

Onana voelt niets voor 'Cillessen-rol': 'Ga daar niet het trottoir schilderen'

19-12-2018 10:15 Laatste update: 10:17
81

André Onana is niet bezig met een terugkeer naar FC Barcelona. De Kameroense goalie is bovendien niet van plan bij een eventuele terugkeer naar Catalonië in een 'Cillessen-rol' te fungeren.

"De waarheid is dat ik er niet mee bezig ben", stelt Onana in gesprek met Sport. "Teruggaan naar Barça zou iets geweldigs zijn, het is een grote club. Wie wil daar nu niet spelen? Maar ik ben nu speler van Ajax. Ik ben tevreden. We doen het momenteel heel goed en we proberen ervan te genieten."

Wedden

Meer odds

Tegenover het Spaanse medium erkent Onana dat het niet onmogelijk is dat hij ooit terugkeert bij de Spaanse grootmacht en dat hij een vertrek misschien wel nodig had. "Het is niet makkelijk om direct door te stoten naar het eerste team. Zeker vandaag de dag is het nog ingewikkelder om doelman te zijn."

Mocht Onana terugkeren, is hij niet van plan dat als tweede doelman te doen. "Het is erg makkelijk om nu te zeggen: Onana, misschien wil Barça je, maar met mij heb je wel een groot probleem. Ik ga daar namelijk niet heen om het trottoir te schilderen. Ik wil spelen."