Isimat-Mirin: 'Ik ben de club erg dankbaar en we zullen zien wat het beste is'

Isimat-Mirin: 'Ik ben de club erg dankbaar en we zullen zien wat het beste is'

Gepubliceerd: zondag 23 december 2018 om 08:28zo 23-12-2018 om 08:28

Nicolas Isimat-Mirin maakte in de laatste wedstrijd van PSV voor de winterstop pas zijn eerste speelminuten van het seizoen. Het is de vraag of de Franse verdediger, die een aflopend contract heeft, in het nieuwe kalenderjaar nog actief is in Eindhoven.

"Ik ga met de familie op vakantie naar Parijs", vertelt een goedlachse Isimat aan FOX Sports. Gaat hij daar ook een nieuwe club zoeken? "Nee, het is tijd voor familie en voor cadeaus. Ik focus mij gewoon op PSV. Ik ben de club erg dankbaar en we zullen zien wat het beste voor mij en de club is."

De 27-jarige mandekker weet niet wat er gaat gebeuren als een club interesse toont. Hij werd de voorbije weken al gelinkt aan Besiktas. "We gaan praten met John de Jong (technisch directeur) en Toon Gerbrands (algemeen directeur) en zullen een goed gesprek voeren."

Isimat was vorig seizoen nog een vaste waarde bij PSV, maar hij moet nu Daniel Schwaab, Nick Viergever en Trent Sainsbury voor zich dulden in de pikorde. Tegen AZ (3-1) deed hij voor het eerst mee. "We moeten niet kijken naar het verleden. Vorig seizoen speelde ik alles, maar nu is het anders."

Isimat 'probeert het team te helpen'. "Complimenten voor de technische staf. Zij gaven me een goed gevoel voor deze wedstrijd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet PSV Isimat laten gaan in januari?

Ja
89%
Nee
11%
(6903 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws