Update: 'Brands kan komst Fransman vergeten: PSG bereikt persoonlijk akkoord'

Update: 'Brands kan komst Fransman vergeten: PSG bereikt persoonlijk akkoord'

Gepubliceerd: woensdag 26 december 2018 om 17:14wo 26-12-2018 om 17:14

Everton-directeur Marcel Brands wil Watford-middenvelder Abdoulaye Doucouré naar Goodison Park halen, meldt The Daily Mail op Eerste Kerstdag. De 25-jarige Fransman is een oude bekende van Everton-manager Marco Silva, die bij Watford al met Doucouré samenwerkte.

The Toffees lijken echter een stevige concurrentiestrijd uit te moeten vechten. Volgens The Daily Mail is Paris Saint-Germain concreet geïnteresseerd in de controleur, die onlangs al op een lijstje van vijf mogelijke PSG-aanwinsten opdook. De Franse koploper zou bereid zijn om ruim 33 miljoen euro te betalen voor Doucouré.

De bij Stade Rennes opgeleide middenvelder is bezig aan zijn derde jaargang op Vicarage Road. Vorig seizoen groeide hij uit tot onmisbare schakel van Watford: Doucouré was goed voor zeven treffers in 37 competitiewedstrijden en werd verkozen tot speler van het jaar. Afgelopen zomer verlengde hij zijn contract bij The Hornets, waardoor hij tot medio 2023 vastligt.

Update 26/12 17.10: Franse media weten het zeker: Doucouré gaat de overstap maken naar Parijs. De controleur heeft zelf al een akkoord bereikt over een miljoenencontract. Nu moet Watford nog een akkoord bereiken met de kampioen van de Ligue 1 over een transfersom. The Hornets verlangen volgens het vaak goed ingevoerde Paris United een slordige vijftig miljoen euro. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws