'Tuchel krijgt opdracht van PSG-leiding: Rabiot niet meer in kleedkamer'

'Tuchel krijgt opdracht van PSG-leiding: Rabiot niet meer in kleedkamer'

28-12-2018 22:34
37

Adrien Rabiot is nu écht uitgegroeid tot persona non grata bij Paris Saint-Germain. De middenvelder is in conflict met de Fransen, die vinden dat hij de club tijdens de contractonderhandelingen aan het lijntje heeft gehouden. Rabiot hoeft onder Thomas Tuchel niet meer te rekenen op een plek in de wedstrijdselectie en mag niet eens meer in de kleedkamer komen.

Dat meldt Paris United vrijdag. Tuchel volgt de instructies van voorzitter Nasser Al-Khelaïfi en technisch directeur Antero Henrique nauwkeurig op en heeft Rabiot verboden om zich op wedstrijddagen in de kleedkamer te melden. Rabiot wilde naar verluidt niet eens naar het stadion komen toen PSG tegen Nantes speelde. De tribune is op wedstrijddagen de enige plek waar Rabiot zich mag laten zien.

Wedden

Meer odds

Volgens Paris United kunnen Rabiot, Al-Khelaïfi en Henrique niet meer door een deur. Wanneer zij elkaar op de club tegenkomen, wordt er niet meer gegroet. De club lijkt helemaal klaar met Rabiot en is druk bezig om een nieuwe bestemming te vinden voor de Fransman. Dat lijkt FC Barcelona te worden, al is dat nog niet zeker.

"We hadden positieve gesprekken met zijn zaakwaarnemer en we waren bereid om al zijn eisen in te willigen. Hij zou nog jarenlang bij ons blijven", liet Henrique eerder deze maand weten aan Yahoo Sports. "Het lijkt erop dat de speler en zijn zaakwaarnemer ons maandenlang misleid hebben. Dit is respectloos ten opzichte van de club en de fans."