Update: Eindhovens Dagblad: Fenerbahçe volgt PSV'er Behich

Update: Eindhovens Dagblad: Fenerbahçe volgt PSV'er Behich

Gepubliceerd: zondag 30 december 2018 om 12:10zo 30-12-2018 om 12:10

Laatste update: zondag 30 december 2018 om 12:44zo 30-12-2018 om 12:44

Al maanden wordt er gespeculeerd over een vervroegd afscheid tussen PSV en Aziz Behich. Turkse media, waaronder de krant Sabah, melden dat de Australische verdediger in beeld is bij Göztepe.

Göztepe, de nummer tien van de Süper Lig, wil zich voor de tweede seizoenshelft versterken met een vleugelverdediger. Behich is een van de spelers die genoemd wordt door Sabah, maar ook Atalanta Bergamo-verdediger Ali Adnan en Celtic-speler Emilio Izaguirre Honduras zijn naar verluidt in beeld.

Göztepe moet naar verluidt concurreren met Fenerbahçe, dat ook interesse schijnt te hebben in Behich. Dat werd eerder in december gemeld in Turkije. Behich kwam afgelopen zomer naar PSV, maar maakt tot dusver weinig indruk en zit op de bank. Voor de linksback werd ongeveer anderhalf miljoen euro betaald.

PSV-trainer Mark van Bommel werkte met Behich samen bij het Australische elftal. Van Bommel was assistent-trainer van bondscoach Bert van Marwijk.

Update 09.37 uur: Het Eindhovens Dagblad lijkt een transfer van Behich uit te sluiten. De linksback heeft dit seizoen al voor twee clubs gespeeld, waardoor een move naar een derde club weinig zin heeft. Een speler mag in een seizoen namelijk niet voor meer dan twee clubs uitkomen. Daarnaast heeft Göztepe zich ook niet gemeld bij de makelaar van Behich, meldt het ED.

Update 12.10 uur: Het Eindhovens Dagblad weet dat Fenerbahçe inderdaad geïnteresseerd is in Behich, maar de PSV'er wordt tot nu toe alleen nog maar gevolgd. De Turkse topclub wilde de Australiër afgelopen zomer al hebben. 'Pas in de zomer wordt duidelijk of dat eventueel tot een volgende stap zou kunnen leiden', schrijft de krant.

Tot die tijd moet Behich er het beste van zien te maken bij PSV. Hij mag niet meer van club wisselen en mag ook niet meer voor Jong PSV spelen, omdat hij ouder is dan 23. Daardoor moet de back het doen met oefenwedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Komt Behich nog aan de bak in PSV 1?

(1073 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws