'Overbodige Dessers heeft twee opties: De Graafschap of buitenlands avontuur'

'Overbodige Dessers heeft twee opties: De Graafschap of buitenlands avontuur'

Gepubliceerd: maandag 31 december 2018 om 09:52ma 31-12-2018 om 09:52

Laatste update: maandag 31 december 2018 om 09:58ma 31-12-2018 om 09:58

FC Utrecht-aanvaller Cyriel Dessers kan de overstap maken naar De Graafschap. Ook vanuit het buitenland is interesse voor de Belg, die weg mag uit de Domstad.

Volgens Het Belang van Limburg is naast De Graafschap ook het Poolse Lech Poznan, de huidige nummer drie in de Ekstraklasa, in Dessers geïnteresseerd. FC Utrecht is bereid mee te werken aan een afscheid van de aanvaller. Hij werd vorig seizoen overgenomen van NAC Breda, maar komt amper aan spelen toe. Eerder werd zijn naam al genoemd bij FC Twente.

De teller staat dit seizoen op slechts tien wedstrijden. Dessers kwam daarbij vooral als invaller in actie. In die tien wedstrijden scoorde de 24-jarige aanvaller vier keer en was hij ook goed voor één assist. Door de ontwikkeling van Nick Venema en de terugkeer van Jean-Christophe Bahebeck is het echter dringen in de spits bij Utrecht en is Dessers overbodig geraakt.

Dessers kwam naast NAC ook uit voor KSC Lokeren en Oud-Heverlee Leuven. Bij FC Utrecht heeft hij nog een contract tot medio 2020.

Poll

Wat zou volgens jou de beste optie zijn voor Dessers?

(1347 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws