Lewandowski over toekomst: 'Optie om bij Bayern mijn carrière te beëindigen'

Lewandowski over toekomst: 'Optie om bij Bayern mijn carrière te beëindigen'

31-12-2018 13:37 Laatste update: 01-01-2019 11:33
11

Robert Lewandowski denkt erover zijn loopbaan te beëindigen bij Bayern München. Afgelopen zomer was de Poolse spits nog onderwerp van allerlei transfergeruchten, maar een vertrek is momenteel niet aan de orde.

"Voor mij is het absoluut een optie om bij Bayern mijn carrière te beëindigen", aldus Lewandowski in gesprek met Sport Bild. "Een verandering zit helemaal niet meer in mijn hoofd. Ik geef toe: in de zomer waren andere dingen wel een thema, maar dat is voorbij." In mei van dit jaar zei zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi nog dat de goalgetter toe was aan een andere uitdaging.  

Wedden

Meer odds

"Het is goed mogelijk dat ik hier nog heel lang zal blijven", stelt Lewandowski nu. "Ik identificeer mij volledig met Bayern. Ik voel dat, sinds alle geruchten en problemen van tafel zijn, mijn hele hart bij Bayern is. Voor honderd procent."

De Pool hoopt dat Der Rekordsmeister zich de komende transferperiodes richt op serieuze versterkingen. "We hebben spelers nodig die ons echt beter maken, die ons naar een hoger niveau tillen. Ik denk dat we er meer aan hebben één of twee topspelers te halen, dan vijf spelers die een goed niveau hebben."