Pellegrini blij met komst Nasri: Hij heeft de afgelopen weken hard gewerkt

Pellegrini blij met komst Nasri: "Hij heeft de afgelopen weken hard gewerkt"

01-01-2019 11:25
7

Manuel Pellegrini is dolblij met de komst van Samir Nasri naar West Ham United. De twee werkten eerder samen bij Manchester City en kennen elkaar dus goed.

Maandagavond werd bekend dat Nasri na een jaar afwezigheid terugkeert in de voetballerij. In januari werd hij geschorst vanwege dopinggebruik. Hij tekende tot het einde van het jaar bij West Ham. "Ik ben erg blij met de komst van Samir naar West Ham United", zegt Pellegrini op de clubsite van The Hammers. "Hij is een speler die ik logischerwijs goed ken van onze periode bij Manchester City en ben blij dat ik weer met hem mag werken."

Wedden

Meer odds

"Hij heeft de afgelopen weken hard gewerkt om zijn conditie op te bouwen na een lange periode zonder voetbal. Nu is hij vastberaden om zo sterk mogelijk terug te komen. Samir geeft ons een nieuwe dimensie in ons aanvallende spel. Hij is een technische speler, die veel kwaliteit heeft aan de bal. Hij kan grote momenten creëren in belangrijke wedstrijden."

"Hij heeft al ervaring in de Premier League en we hopen dat hij een positieve impact heeft op het team tot het einde van het seizoen."

Lees ook: Nasri keert terug na dopingschorsing en tekent contract in de Premier League