Breaking news

De Telegraaf: Ajax wil Blind belonen, nieuw contract voor routinier ligt klaar

'Winterdeals op komst in Heerenveen: drie kandidaten voor vertrek'

'Winterdeals op komst in Heerenveen: drie kandidaten voor vertrek'

Gepubliceerd: woensdag 2 januari 2019 om 09:52wo 02-01-2019 om 09:52

SC Heerenveen staat deze maand open voor biedingen op Morten Thorsby, Pelle van Amersfoort en Arber Zeneli. Dat meldt Voetbal International woensdag. Thorsby en Van Amersfoort beschikken over een aflopend contract in Friesland. Voor Zeneli is er interesse uit Italië en Turkije. 

Thorsby (22) en Van Amersfoort (22) dreigen in de zomer transfervrij te vertrekken - en daarom is Heerenveen bereid om de middenvelder en de aanvaller tijdens de winterse transferperiode te verkopen. Zo verdient de Friese club tenminste nog iets aan het duo. 

Ook het contract van vleugelaanvaller Zeneli (23) loopt af, maar Heerenveen beschikt over een eenzijdige optie om de verbintenis te verlengen tot en met medio 2020. VI meldt dat een verkoop deze maand aantrekkelijk is voor Heerenveen. Met het geld dat de international van Kosovo kan opleveren, is de eredivivisionist namelijk in staat om 'de verliezen over het seizoen 2018/19 binnen de perken te houden'. 

Aan belangstelling voor Zeneli in ieder geval geen gebrek. Vanuit Italië en Turkije is er interesse voor de buitenspeler. VI meldt ook dat Heerenveen open staat voor een verkoop van Marco Rojas, Yuki Kobayashi en Nemanja Mihajlovic. De niet-EU-spelers verdienen tonnen in Friesland; Heerenveen moet en wil snijden in de salariskosten. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws