'De mensen in Duitsland hebben nog niet de echte Peter Bosz gezien'

'De mensen in Duitsland hebben nog niet de echte Peter Bosz gezien'

04-01-2019 13:54
24

Peter Bosz is vrijdag gepresenteerd bij Bayer Leverkusen. De nieuwe hoofdtrainer zint op revanche in Duitsland na zijn mislukte periode bij Borussia Dortmund.

Ruim een jaar na zijn Dortmund-ontslag begint Bosz aan zijn klus bij Leverkusen. "Als ik eerlijk ben, wilde ik graag terug naar de Bundesliga", aldus de trainer, geciteerd door NUsport. "Ik was hier nog niet klaar. De mensen hebben nog niet de echte Peter Bosz gezien en ik hoop dat dat nu wel gaat gebeuren."

Bosz heeft twee weken om de ploeg naar zijn hand te zetten. Op 19 januari staat de eerste competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach op het programma. Leverkusen staat halverwege de competitie op de negende plaats.

"Ik kan in twee weken niet alles veranderen", aldus Bosz volgens de NOS. "Ik moet de spelers leren kennen, de spelers moeten de technische staf leren kennen. Dat doen we op het trainingsveld en door bij elkaar te gaan zitten en praten. De tijd is kort, maar ik heb Leverkusen gevolgd en dat helpt wel bij het maken van een goede analyse."