Update: ADO Den Haag doet Groenendijk aanbieding: 'Intentie is om eruit te komen'

Update: ADO Den Haag doet Groenendijk aanbieding: 'Intentie is om eruit te komen'

Gepubliceerd: vrijdag 8 februari 2019 om 12:30vr 08-02-2019 om 12:30

Laatste update: vrijdag 8 februari 2019 om 12:32vr 08-02-2019 om 12:32

ADO Den Haag en Fons Groenendijk zijn met elkaar in gesprek over een langere samenwerking. De huidige verbintenis van de trainer loopt tot het eind van het huidige seizoen.

Volgens Voetbal International zullen de partijen 'op korte termijn' voor een tweede keer met elkaar om de tafel gaan zitten. "We hebben een paar weken geleden voor het eerst met elkaar gezeten, dat was een positief gesprek", aldus Groenendijk tegenover VI.

Groenendijk staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf in Den Haag. "Er zijn wel wat dingen die ik graag verbeterd wil zien, dan heb je het bijvoorbeeld over de randvoorwaarden om spelers beter te maken en de mogelijkheid om de selectie volgend jaar van vers bloed te voorzien", zo legt hij uit. "Maar ik heb het over het algemeen goed naar mijn zin hier, ik werk met veel plezier samen met mijn staf en spelers."

Groenendijk ging halverwege het seizoen 2016-2017 aan de slag bij ADO en is zodoende bezig aan zijn derde seizoen als eindverantwoordelijke in Den Haag. ADO staat halverwege de competitie op een elfde plek.

Update 08/02, 12:30 uur: ADO Den Haag heeft Fons Groenendijk een aanbieding gedaan. De huidige verbintenis van de trainer loopt komende zomer af. Club en trainer voerden al een oriënterend gesprek. De kans dat Groenendijk in Den Haag blijft, is aanwezig. "Die kans is groter geworden, want ik heb een aanbieding ontvangen. De intentie is om eruit te komen", stelt de oefenmeester tijdens de persconferentie. De trainer heeft aangegeven binnenkort opnieuw in gesprek te gaan met de clubleiding.

Poll

Moet ADO Den Haag langer doorgaan met Groenendijk?

(1007 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws