Bosz shopt mogelijk bij Feyenoord: 'Het kan zomaar tot een transfer leiden'

Bosz shopt mogelijk bij Feyenoord: 'Het kan zomaar tot een transfer leiden'

Gepubliceerd: zondag 6 januari 2019 om 15:46zo 06-01-2019 om 15:46

Laatste update: zondag 6 januari 2019 om 15:48zo 06-01-2019 om 15:48

De kans bestaat dat Tonny Vilhena Feyenoord in de winterstop verruilt voor Bayer Leverkusen. De Duitse club, met trainer Peter Bosz sinds kort aan het roer, zou interesse hebben.

Sinclair Bischop, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, weet dat er wordt gespeculeerd over de sportieve toekomst van Vilhena. "Ik heb me laten vertellen dat er Duitse interesse is. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz zou een optie zijn", zegt Bischop.

"Zelf heeft Vilhena in het verleden natuurlijk wel een paar keer aangegeven geen voorstander te zijn van een winterse transfer. Maar ik sluit het niet uit. Als Peter Bosz deze speler wil binnenhalen en er komt een bedrag op tafel waar Feyenoord geen nee tegen kan zeggen, dan zou het zomaar tot een transfer kunnen gaan leiden."

Vilhena (24) werd afgelopen zomer ook al in verband gebracht met een transfer naar de Bundesliga. Eintracht Frankfurt was concreet, maar Feyenoord wilde toen niet meewerken. De Oranje-international staat tot medio 2020 onder contract in De Kuip.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws