'Eintracht Frankfurt wil Vilhena, Feyenoord wil middenvelder niet laten gaan'

'Eintracht Frankfurt wil Vilhena, Feyenoord wil middenvelder niet laten gaan'

Gepubliceerd: dinsdag 14 augustus 2018 om 10:57di 14-08-2018 om 10:57

Eintracht Frankfurt heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Tonny Vilhena, maar Feyenoord weigert iedere medewerking. Dat meldt Voetbal International.

Feyenoord is niet van plan om Vilhena van de hand te doen. Vilhena staat zelf wel open voor een vertrek naar Duitsland. Vorige week zou Eintracht Frankfurt hebben geprobeerd Feyenoord te verleiden tot onderhandeling, maar de Rotterdammers zijn niet van plan mee te werken. Tot een bod is het dan ook niet gekomen.

Frankfurt zou zich graag versterken met de Nederlander. De Duitse ploeg kende een nogal ongelukkig begin van het seizoen: in de Super Cup ging de bekerwinnaar van vorig seizoen met liefst 5-0 onderuit tegen landskampioen Bayern München (5-0). Bij de Duitse club staan ook Jetro Willems en Jonathan de Guzman onder contract.

Volgens VI dacht Vilhena zelf dat een transfer wel mogelijk zou zijn, omdat hij zijn contract bij Feyenoord al twee keer tussentijds heeft verlengd. De 23-jarige middenvelder staat in Rotterdam nog tot medio 2020 onder contract en speelde tot nu toe 176 competitiewedstrijden voor Feyenoord.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws