Terugkeer naar Nederland is mogelijk: 'Waarschijnlijk laatste jaar in Duitsland'

Terugkeer naar Nederland is mogelijk: 'Waarschijnlijk laatste jaar in Duitsland'

06-01-2019 23:30 Laatste update: 23:38
27

Paul Verhaegh overweegt een terugkeer naar de Eredivisie. Zijn contract bij VfL Wolfsburg loopt aan het einde van dit seizoen af en wat er daarna gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

Een terugkeer naar Vitesse behoort dan ook tot de mogelijkheden voor Verhaegh. "Ik heb het voornemen om nog door te gaan, dus zeg nooit nooit", vertelt Verhaegh aan Omroep Gelderland.

"Als het goed is ga ik volgend jaar terug naar Nederland. We moeten kijken wat de mogelijkheden dan zijn. Dat is afwachten. Het is nog te vroeg om daarover te praten in januari."

Verhaegh rekent erop dat dit zijn laatste jaar in Duitsland is. "Daar ga ik vanuit. Je weet het natuurlijk nooit in de voetballerij, maar mijn contract loopt nog tot de zomer. Hoe het daarna gaat weet ik niet. Misschien blijf ik nog een jaar in Wolfsburg, maar het kan ook zijn dat ik terugkeer naar Nederland. Ik voel me nog fit en goed, dus wat dat betreft wil ik nog een jaartje doorgaan."

Verhaegh speelde in Nederland jarenlang voor Vitesse. In 2010 werd hij gekocht door FC Augsburg. Sinds 2017 speelt hij bij Wolfsburg. Verhaegh heeft drie interlands achter zijn naam staan.