Update: 'Ajax verhoogt bod op Lainez na Spaanse inmenging en gaat aan kop'

Update: 'Ajax verhoogt bod op Lainez na Spaanse inmenging en gaat aan kop'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 12:47wo 09-01-2019 om 12:47

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 12:47wo 09-01-2019 om 12:47

Real Betis heeft serieuze interesse in Diego Lainez. Vice-president Lorenzo Serra Ferrer zou zelfs naar Mexico zijn afgereisd om Club América ervan te overtuigen zaken te doen met Betis.

Ajax heeft het 18-jarige talent hoog op het lijstje staan, maar ook Real Betis wil serieus werk maken van zijn komst. Volgens het Spaanse Mundo Deportivo heeft Real Betis zo'n veertien miljoen euro over voor de vleugelaanvaller. Ajax zou aan het eind van vorig jaar een bod van elf miljoen euro hebben gedaan.

Serra zou naar Mexico-Stad zijn afgereisd om met Club América over een overgang te onderhandelen. Eerder werd door Spaanse media al gemeld dat de aanwezigheid van oud-PSV'er Andrés Guardado voor Lainez de doorslag moet geven voor Betis te kiezen.

Volgens het Spaanse medium staan de clubs in de rij voor Lainez. Naast Ajax en Real Betis zouden ook AS Roma, Olympique Lyon en RB Leipzig de verrichtingen van de aanvaller in de gaten houden. Betis heeft volgens Mundo Deportivo de beste papieren. Club América is bereid te onderhandelen maar wil volgens MD in ieder geval een doorverkooppercentage bedingen.

Update 12.47 uur: De interesse van Real Betis is voor Ajax reden om het bod op Diego Lainez te verhogen. De Amsterdammers zijn bereid om vijftien miljoen euro over te maken naar Club América en bieden tevens een doorverkooppercentage, meldt het Mexicaanse Univision. Daardoor heeft niet Betis, maar Ajax nu weer de beste papieren. Bovendien vindt de aanvaller een overstap naar de Nederlandse topclub zelf het beste voor zijn carrière.

Poll

Is Lainez de speler die Ajax nodig heeft?

(9932 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws