Stam ontkent interesse in Feyenoord-duo: 'Zitten in een andere regio dan wij'

Stam ontkent interesse in Feyenoord-duo: 'Zitten in een andere regio dan wij'

Gepubliceerd: woensdag 9 januari 2019 om 11:32wo 09-01-2019 om 11:32

Laatste update: woensdag 9 januari 2019 om 12:25wo 09-01-2019 om 12:25

PEC Zwolle is niet in de race voor Renato Tapia en Eric Botteghin. Volgens de kersverse trainer Jaap Stam zijn de twee Feyenoorders financieel niet haalbaar.

"Klopt niets van", reageert Stam tegenover RTV Rijnmond op berichtgeving dat PEC interesse heeft in het Feyenoord-duo. "We moeten kijken naar budget. Als je deze twee namen noemt, nou, dan zitten zij in een andere regio dan wij zitten."

PEC hervat de competitie op 19 januari met een competitiewedstrijd tegen Feyenoord. "Iedereen weet dat Feyenoord een topteam in Nederland is. Met goede spelers, met veel kwaliteit. Wij moeten daar iets tegenover zetten, want wij hebben de punten ook nodig", aldus Stam. Veel tijd om zijn ploeg klaar te stomen heeft hij niet. "Voor een trainer is het altijd prettiger om zes weken voorbereiding te hebben, maar dat is op dit moment niet mogelijk."

Stam werd in december vorig jaar aangesteld als opvolger van John van 't Schip, die door tegenvallende prestaties het veld moest ruimen. PEC staat halverwege het seizoen op een teleurstellende zestiende plek.

Poll

Kan Stam PEC direct aan een stunt tegen Feyenoord helpen?

(3101 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws