Valencia wil af van Batshuayi: 'Er is geen weg meer terug'

Valencia wil af van Batshuayi: 'Er is geen weg meer terug'

10-01-2019 14:31 Laatste update: 14:50
39

Michy Batshuayi heeft zijn laatste wedstrijd voor Valencia gespeeld. Mateu Alemany, technisch directeur van Valencia, bevestigde donderdag tegenover de pers dat er een vroegtijdig einde is gemaakt aan de uitleenbeurt.

Batshuayi zou voor één seizoen worden gehuurd van Chelsea, maar de samenwerking liep uit op een mislukking. De aanvaller slaagde er niet in een basisplek te veroveren en met slechts drie treffers in 23 optredens kon de Rode Duivel de verwachtingen niet waarmaken. 

Alemany bevestigde donderdag dat Valencia niet verder wil met de Belg. "De situatie van Batshuayi is duidelijk. We praten met een aantal clubs over zijn transfer. Ik hoop dat zijn vertrek de komende uren of dagen rondkomt. De speler is hier enkele weken geleden al van op de hoogte gebracht. De beslissing is genomen, er is geen weg terug", wordt Alemany geciteerd door Het Nieuwsblad.

AS Monaco, Olympique Marseille en AS Roma werden onlangs al met Batshuayi in verband gebracht. De kans is groot dat Frankrijk of Italië zijn volgende bestemming wordt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie