Vrouw en zaakwaarnemer Icardi: 'Twee grootste clubs in Spanje zeer geïnteresseerd'

Vrouw en zaakwaarnemer Icardi: 'Twee grootste clubs in Spanje zeer geïnteresseerd'

Gepubliceerd: donderdag 10 januari 2019 om 21:04do 10-01-2019 om 21:04

Internazionale-spits Mauro Icardi staat in de belangstelling van 'de twee grootste clubs van Spanje'. Dat claimt zijn vrouw en zaakwaarnemer Wanda Nara. Volgens haar is een contractverlenging bij Internazionale op dit moment nog ver weg.

"We zijn nog ver verwijderd van een akkoord met Inter zoals het er nu voor staat", laat Nara weten in gesprek met AS. "De cijfers die je leest in Italiaanse media kloppen niet. We hebben nog geen voorstel gehad die ons tevreden stemt. We sluiten een akkoord in een later stadium niet uit, maar op dit moment zijn we nog lang niet op dat punt."

"Het is niet logisch voor Mauro om voor hetzelfde salaris te verlengen", vervolgt Nara. "Wij vinden dat Mauro van een superieur niveau is." Ze stookt het vuurtje vervolgens wat op richting Inter. "We hebben een goede relatie met de twee grootste clubs in Spanje", daarmee verwijzend naar FC Barcelona en Real Madrid. "Zij zijn zeer geïnteresseerd, net als een club in Frankrijk en Engeland."

Icardi haalt uit na kritiek op Nara
De Argentijn hekelt berichtgeving in La Gazzetta dello Sport. De roze sportkrant schreef donderdag dat Inter de houding van Nara zo zat is dat Icardi is gevraagd om zijn vrouw te lozen als zaakwaarnemer. 'Waar komt dit vandaan? Hoe is het mogelijk dat La Gazzetta deze rotzooi schrijft?', reageert de 25-jarige spits op Twitter.

La Gazzetta meldt ook dat het Icardi-kamp weigert in te stemmen met een jaarsalaris van zeven miljoen euro, bijna het dubbele van wat hij momenteel verdient. Nara houdt naar verluidt vast aan negen miljoen, maar zelf stelt ze dus dat die cijfers niet kloppen. In zijn huidige contract staat een transferclausule van 110 miljoen euro.

Poll

Is Icardi de perfecte spits voor Real?

(1762 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws