Sneijder betaalt trainingskamp van Utrechtse amateurclub: 'Jetski's voor de deur'

Sneijder betaalt trainingskamp van Utrechtse amateurclub: 'Jetski's voor de deur'

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 11:28vr 11-01-2019 om 11:28

De Utrechtse amateurclub DHSC is deze week op uitnodiging - en op kosten - van Wesley Sneijder op trainingskamp in Qatar. In de oliestaat speelt de recordinternational van het Nederlands elftal voor Al-Gharafa.

De spelers van DHSC kwamen woensdag aan en spelen zondag tegen de club van Sneijder. Voor Rodney Sneijder is het een speciale wedstrijd: het is de eerste keer dat hij tegen zijn zeven jaar oudere broer speelt. "Ik hoop heel erg dat het doorgaat", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Wesley heeft pijn aan zijn bovenbeen overgehouden van het bekerduel dat zijn club donderdag heeft gespeeld tegen Al Arabi (1-1, red.)."

DHSC, dat uitkomt in de eerste klasse, zou eigenlijk op trainingskamp naar Maastricht gaan. "We speelden gewoon niet goed en vonden eigenlijk dat we geen trainingskamp verdiend hadden. We hebben toen besloten dat we toch een weekendje Maastricht zouden doen. Maar dat vond Wesley maar niks. Die vond dat we dan maar beter naar Qatar konden komen. Vanaf het moment dat we wisten hebben dat we naar Qatar zouden gaan, hebben we niet meer verloren."

Vrijdag wordt er even niet getraind. Dan gaat DHSC op bezoek bij Sneijder. "Wesley heeft twee kleine speelveldjes bij huis liggen, waar we wat potjes voetvolley zullen spelen. Er liggen ook wat jetski's voor de deur in het water, die zijn ook leuk om even te gebruiken. Het zal vooral een ontspannen dagje zijn dat in het teken staat van teambuilding."

Lees ook: Sneijder beloont amateurs met trainingskamp Qatar: 'Polonaise in de kleedkamer'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws