Breaking news

Ajax haalt achttienjarige middenvelder op in Ecuador: huur met optie tot koop

'Europese top jaagt op PSV-duo: vertrek in de zomer is nagenoeg zeker'

'Europese top jaagt op PSV-duo: vertrek in de zomer is nagenoeg zeker'

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 06:52di 15-01-2019 om 06:52

Laatste update: dinsdag 15 januari 2019 om 09:52di 15-01-2019 om 09:52

Een vertrek van Hirving Lozano en Steven Bergwijn bij PSV in de zomer is nagenoeg zeker. De grootste Europese clubs zitten regelmatig voor het duo op de tribune, schrijft De Telegraaf. Technisch manager John de Jong houdt de sterspelers deze maand wél in Eindhoven, ondanks de nodige geruchten.

Vooral Lozano wordt in Italië in verband gebracht met een transfer naar Napoli. Amin Younes zou als ruilmiddel moeten dienen, bovenop de transfersom van tientallen miljoenen. "Het is niet mijn gewoonte om op allerlei namen en geruchten te reageren, maar voor deze keer wil ik wel zeggen dat Younes niet in beeld is bij ons", zegt De Jong in het Algemeen Dagblad.

PSV heeft de luxe om aanbiedingen in januari af te slaan. "Het is fijn dat we nu in de winter kunnen zeggen: we doen het niet. Dat was vorig jaar wel anders met Jürgen", doelt De Jong in De Telegraaf op de transfer van Locadia naar Brighton & Hove Albion. PSV had het geld door de uitschakeling in de Europa League-voorronde toen hard nodig.

Ook in de zomer gaat PSV niet zomaar overstag, gezien de steeds maar oplopende transferbedragen in de wereld. Onder meer spelers van concurrent Ajax lijken enorme transfersommen op te leveren. "Alleen is er tot nu toe in Nederland nog geen speler daadwerkelijk verkocht voor zo'n enorm bedrag, maar het zou natuurlijk kunnen gebeuren", weet De Jong. "Dat heeft ook effect op de waarde van onze spelers. En dus ook op onze onderhandelingspositie."

Lees ookDe Jong reageert op geruchtenstroom uit Italië: "Ik heb het ook gelezen"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Lozano levert meer dan 40 miljoen op

Meer
51%
Minder
32%
40 miljoen
17%
(7993 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws