Update: Terugkeer Cole officieel, 38-jarige linksback herenigd met Lampard

Update: Terugkeer Cole officieel, 38-jarige linksback herenigd met Lampard

21-01-2019 18:19 Laatste update: 18:19
28

Ashley Cole staat op het punt om zijn rentree in Engeland te maken, bericht The Times maandagochtend. Volgens de kwaliteitskrant is de 38-jarige linksback in gesprek met het Derby County van zijn oude Chelsea-maatje Frank Lampard.

De 107-voudig Engels international vertrok in 2014 bij The Blues en speelde sindsdien voor AS Roma en LA Galaxy. Op 1 januari liep zijn contract in Los Angeles af, waardoor Cole nu transfervrij is. Volgens The Times heeft hij meerdere aanbiedingen vanuit het Championship ontvangen.

Derby County, de nummer zes van het tweede Engelse niveau, lijkt het meest slagvaardig. Cole is met The Rams in gesprek over een contract tot het einde van het seizoen. Op Pride Park kan de ervaren linkspoot herenigd worden met Lampard, die bezig is aan zijn debuutseizoen als manager. De twee speelden tussen 2006 en 2014 samen bij Chelsea en stonden ook in het Engelse nationale team regelmatig zij aan zij.

Update 18.19: Ashley Cole gaat voor het eerst sinds 2014 weer in Engeland voetballen. De 38-jarige linksback heeft zich tot aan het einde van het seizoen aan Derby County verbonden, melden The Rams maandagavond via de officiële kanalen. Cole was transfervrij na zijn vertrek bij LA Galaxy en wordt herenigd met zijn oude Chelsea-kompaan Frank Lampard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s