Memphis reageert: 'Ik heb niets tegen de mensen die dit hebben gedaan'

Memphis reageert: 'Ik heb niets tegen de mensen die dit hebben gedaan'

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 20:09ma 21-01-2019 om 20:09

Memphis Depay heeft teruggeslagen naar supporters van Saint-Étienne, die in het duel met Olympique Lyon een spandoek uitrolden. De aanvaller van Lyon kan zich er niet druk om maken.

'Memphis vijf miljoen volgers (op Instagram, red.), maar nog steeds geen vader', stond er op het spandoek. De fans van Saint-Étienne doelen op het feit dat Memphis het een groot gedeelte van zijn jeugd zonder zijn vader heeft moeten doen. Hij vertrok toen Memphis nog heel jong was.

'Ik heb niets tegen de mensen die dit hebben gedaan. Ik weet dat ze stiekem van me houden', schrijft Memphis op Twitter. 'Ik weet ook dat ze gewoon kwaad zijn omdat zij niet één speler hebben die net zo goed is als ik. Het heeft me geen seconde geïnteresseerd, ik wilde er alleen wat dingen over zeggen. Nul punten tegen ons dit seizoen, ik kan me voorstellen hoe dat moet voelen.'

Memphis sluit op ludieke wijze af. 'Het zijn er trouwens 5,9 miljoen', doelt hij op zijn aantal volgers. Memphis vierde onlangs dat hij de grens van vijf miljoen volgers bereikte op Instagram. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws