'PSG schakelt door en meldt zich bij Bayern München voor onderhandelingen'

'PSG schakelt door en meldt zich bij Bayern München voor onderhandelingen'

Gepubliceerd: woensdag 23 januari 2019 om 13:56wo 23-01-2019 om 13:56

Paris Saint-Germain lijkt door te schakelen voor een nieuwe middenvelder. Woensdag heeft de Franse grootmacht de onderhandelingen geopend met Bayern München over Renato Sanches.

Dat meldt het Franse RMC Sport. PSG wil Sanches op korte termijn rekruteren. De belangstelling voor de Portugese middenvelder van Bayern zou meerdere redenen hebben. De belangrijkste: PSG blijkt niet de middelen te hebben om in de winterse transferperiode veel geld uit te trekken voor één speler.

In een eerder stadium werden Idrissa Gueye (Everton), Leandro Paredes (Zenit Sint-Petersburg) én Donny van de Beek (Ajax) gelinkt aan PSG. Trainer Thomas Tuchel heeft meerdere keren aangegeven dat hij op korte termijn een middenvelder wil verwelkomen, zeker nu Marco Verratti geblesseerd is geraakt.

Het is geen geheim dat Antero Henrique, technisch directeur in Parijs, zeer gecharmeerd is van Sanches. Hij probeerde de Portugese international afgelopen zomer al los te weken bij Bayern München. Sanches speelde dit seizoen zestien wedstrijden en staat tot medio 2021 onder contract in Duitsland.

Geen wintertransfer?
Het Duitse Sky laat woensdag een ander geluid horen. PSG zou de laatste 48 uur inderdaad concreet zijn geworden voor Sanches, maar het verschil tussen vraag en aanbod ligt met vijftien miljoen euro té ver uit elkaar. Een wintertransfer van Sanches zou daardoor van de baan zijn.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws