'Bayern München richt vizier op begeerde Bergwijn: PSV hoopt op recordbedrag'

'Bayern München richt vizier op begeerde Bergwijn: PSV hoopt op recordbedrag'

25-01-2019 14:32
118

De buitenlandse top ligt op de loer voor Steven Bergwijn. De 21-jarige aanvaller van PSV kan rekenen op belangstelling uit Engeland, Italië en Duitsland.

Dat meldt Voetbal International. Het is geen geheim dat Bergwijn in de gaten wordt gehouden door Manchester United en Internazionale. Inmiddels zou er een Duitse topclub aan het rijtje met geïnteresseerden kunnen worden toegevoegd: Bayern München. Afgelopen zomer meldde Bayer Leverkusen zich al.

Internazionale, de huidige nummer drie van de Serie A, wil volgens VI binnenkort om de tafel met het management van Bergwijn. Goedkoop is hij niet. PSV hoopt een recordbedrag te incasseren voor de aanvaller. Het clubrecord staat nu nog op naam van Memphis Depay, voor wie Manchester United in 34 miljoen euro betaalde.

De supporters van PSV hoeven niet te vrezen dat Bergwijn tussentijds vertrekt. Hij maakt sowieso het seizoen af in Eindhoven. De Oranje-international, die een contract heeft tot medio 2022, was dit seizoen goed voor tien goals en negen assists in 25 officiële wedstrijden.

Lees ook: De Telegraaf: Manchester United en Inter strijden om smaakmaker van PSV