Geen club wil me hebben als ik speel zoals in de laatste twee wedstrijden

"Geen club wil me hebben als ik speel zoals in de laatste twee wedstrijden"

28-01-2019 18:24
25

Heracles-aanvaller Kristoffer Peterson denkt niet dat hij zichzelf in de kijker heeft gespeeld tijdens de eerste wedstrijden na de winterstop. De Zweed miste tijdens de verloren thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle zelfs een strafschop.

Peterson werd na een uitstekende eerste seizoenshelft nog gelinkt aan AEK Athene en Fenerbahçe, maar verwacht niet dat de clubs nog in de rij zullen staan. "Geen club wil me hebben als ik speel zoals in de laatste twee wedstrijden", liet hij na afloop van de zeperd tegen PEC weten aan TC/Tubantia.

Wedden

Meer odds

Heracles zit nu in 'de hoek waar de klappen vallen', meent Peterson. Volgers van de Almeloërs menen dat dit komt door het vele rouleren van trainer Frank Wormuth, waardoor de ploeg maar niet kan wennen aan een vaste samenstelling. De clubtopscorer is het daar echter niet mee eens. "Iedereen weet dat hij een kans maakt als hij hard werkt, dat is goed", stelt Peterson. "En als we met een bepaalde elf heel goed spelen en blijven winnen, zullen de wisselingen echt minder zijn."